Το φετινό πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στην Κανάλα δεν είχε προηγούμενο.

Ο αειθαλής δάσκαλος Φραγκίσκος Τζιωτάκης, ο Μπέλης στα καλύτερά του, ο κεφάτος Μαυράκης και η καλλιτεχνική ποιότητα της Ελένης Φίλιππα συνέθεσαν το  κορυφαίο κουαρτέτο  γλεντιού των τελευταίων ετών. Δεν υστέρησε κανείς από τους συντελεστές. Ο Βαγγέλης Μπέλης και ο Θοδωρής Μανώλικας ίδρωσαν τη φανέλα πλαισιώνοντας με επιτυχία τους σολίστες.

Η αναφορά στο κέφι των πανηγυριωτών περιττεύει αφού «οι φίλοι όταν σμίγουνε η γής αναταράζει».

Το πανηγύρι μεταδόθηκε ζωντανά, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, από τον τηλεοπτικό σταθμό «Σύρος TV1». Επίσης καλύφθηκαν τηλεοπτικά οι κολυμβητικοί αγώνες ενώ έγινε εκτενές ρεπορτάζ για τη Δρυοπίδα και το Λαογραφικό Μουσείο προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας και το έργο του Συνδέσμου σε όλες τις Κυκλάδες. Τα σχετικά στιγμιότυπα είναι διαθέσιμα και στον δικτυακό τόπο http://www.syrostv1.gr. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό «Σύρος TV1» και ιδιαιτέρως τον διευθυντή του κ. Κομνηνό Στρογγύλη για την ευγενική του συμβολή στην προβολή του τόπου μας.

Και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>