ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017

Το πρωί της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου διοργανώθηκαν για μία ακόμη χρονιά από τον Σύνδεσμο οι κολυμβητικοί αγώνες για τους μικρούς παραθεριστές της Κανάλας και της Κύθνου γενικότερα, μιας και οι αγώνες αυτοί έχουν υπερτοπικό χαρακτήρα.

Ήδη από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται το πλήθος των θεατών (κυρίως εκείνοι που συνηθίζουν να παίρνουν το θαλάσσιο λουτρό τους πρωί πρωί για να αποφύγουν τον μεσημεριανό ήλιο) δηλαδή γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και άλλοι θερμοί υποστηρικτές των λιλιπούτειων αγωνιζομένων.

Το αγωνιστικό μέρος της ημερίδας ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς  τα «δελφίνια» μας επέδειξαν άμιλλα και κατέβαλαν όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν τον κότινο.

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων.

Ηχηρό παρών δόθηκε και από τον σύλλογο οικιστών Κανάλας διά του προέδρου του Μιχάλη Θεοδωράκη που για μια ακόμη χρονιά ήταν ο αφέτης – εκφωνητής.

 

 

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συνδέσμου Π. Τρωγαδή και τους λοιπούς συντελεστές για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>