Όροι Χρήσης – Προσωπικά Δεδομένα
Όροι Χρήσης του Παρόντος Δικτυακού Τόπου

Οι όροι χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο που προσπελαύνει οποιαδήποτε σελίδα του δικτυακού τόπου. Η χρήση του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης του.

Περιορισμός Χρήσης

Ο παρών δικτυακός τόπος ανήκει στον Σύνδεσμο Δρυοπιδέων Κύθνου (Θερμιά). Οι χρήστες δεν μπορούν να αντιγράψουν (download), αναπαράγουν, διανείμουν, διασπείρουν, διαμοιράσουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό από τον παρόντα δικτυακό τόπο, παρά μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση, δεδομένου ότι δεν πλήττονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που τον προστατεύουν. Τα γραφικά και οι εικόνες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αντίστοιχου υπευθύνου. Τροποποίηση του υλικού ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά.

Παραπομπές

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (links), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών. Ο Σύνδεσμος Δρυοπιδέων δεν είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία ή παράλειψη εμπεριέχεται στις σελίδες αυτές καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους. Ο Σύνδεσμος Δρυοπιδέων Κύθνου (Θερμιά) απεκδύεται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των παραπομπών αυτών, στις οποίες ο χρήστης έχει πρόσβαση με δική του ευθύνη.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Δρυοπιδέων Κύθνου που λειτουργεί στον διαδικτυακό τόπο www.syndesmosdryopideon.gr είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κανονισμός ΕΕ 2016/679).

Ο Σύνδεσμος Δρυοπιδέων δεν συλλέγει οποιουδήποτε είδους πληροφορίες για τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας του.

Για το κείμενο του Κανονισμού μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνση URL: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32016R0679