Χορευτικό εργαστήρι Συνδέσμου Δρυοπιδέων

Τα μαθήματα του χορευτικού εργαστηρίου  πραγματοποιούνται στην πατριωτική Στέγη του Συνδέσμου Δρυοπιδέων κάθε Σάββατο ως ακολούθως:
Παιδικό τμήμα: 4:15-5:15 μμ.
Εφηβικό τμήμα: 5:15-6:15 μμ.
Τμήμα ενηλίκων: 6:15-7:15 μμ.

Παιδική χορωδία

Το προσεχές διάστημα, στην Πατριωτική μας Στέγη, θα λειτουργήσει τμήμα παιδικής χορωδίας για παιδιά από 7 (Β’ Δημοτικού) έως 13 ετών.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, παρά μόνο διάθεση για μουσική και τραγούδι!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στην δασκάλα της χορωδίας, Άννα Εμ. Βιτάλη, στο 6981398436.

 

Θεατρικό Εργαστήρι

Κάλεσμα για συμμετοχές στο Θεατρικό Εργαστήρι.
Από αρχές Μαρτίου ξεκινά και πάλι το Θεατρικό Εργαστήρι του Συνδέσμου Δρυοπιδέων Κύθνου. Το Εργαστήρι περιλαμβάνει ασκήσεις υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού, κι έχει βασικό στόχο την παρουσίαση παράστασης κατά την ολοκλήρωσή του.
Για Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία του Συνδέσμου Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από 7μμ- 9 μμ στο τηλέφωνο 2105904662 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@syndesmosdryopideon.gr . Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν.
Διάρκεια εργαστηρίου: Μάρτιος – Ιούνιος,2 ώρες την εβδομάδα
Υπεύθυνοι εργαστηρίου:
Ζωή Ξανθοπούλου
Αντώνης Παναγόπουλος

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Όποιο μέλος επιθυμεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για δραστηριότητες- εκδηλώσεις του Συνδέσμου και λοιπές πληροφορίες, μπορεί να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία του στη διεύθυνση info@syndesmosdryopideon.gr

Τραπεζικός λογαριασμός Συνδέσμου

Για όσους θέλουν να εξοφλήσουν τη συνδρομή τους ηλεκτρονικά ή να καταθέσουν κάποιο ποσό ως δωρεά, λειτουργεί τραπεζικός λογαριασμός του Συνδέσμου Δρυοπιδέων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Αριθμός Λογαριασμού: 6915139658639   BIC: PIRBGRAA         IBAN: GR54 0171 9150 0069 1513 9658 639

Μετά την κατάθεση της συνδρομής ή της δωρεάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Σύνδεσμο (τηλεφωνικά ή με e-mail) για να σας στείλουμε τη σχετική απόδειξη. Σας ευχαριστούμε.